Logo Schrijversvakschool groningen

Je schrijft je tot aan het derde niveau in per semester en je kunt dus per semester besluiten of je studie te combineren is met andere bezigheden. Inschrijven voor een volledig studiejaar is ook mogelijk. Reken per vak in ieder geval op een dagdeel schrijfwerk voor het eerste niveau, oplopend tot drie of vier dagdelen voor het derde niveau. Lees- en denktijd komen daar bij. De school gaat er vanuit dat je je alleen inschrijft als je voldoende tijd hebt.

Na het lezen van de Algemene Voorwaarden stuur je het inschrijfformulier per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of per post naar de school.

Ben je al student van de school, dan schrijf je je in voor maandag 5 juli 2021; nieuwe studenten hebben de tijd tot woensdag 1 september 2021 voor het eerste semester en tot zaterdag 5 februari 2022 voor het tweede semester.

Is de inschrijfdatum voorbij en is het blok nog niet begonnen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.dan. Misschien is er nog plaats.