Logo Schrijversvakschool groningen

Bedrijven, scholen en individuen kunnen bij Schrijversvakschool Groningen terecht voor een programma op maat.

Schrijven voor bedrijven
De lessen vinden plaats in groepsverband bij uw bedrijf of instelling. Deelnemers zijn collega's van bijvoorbeeld de afdeling communicatie of marketing, of zijn afkomstig uit verschillende lagen van het bedrijf. Afhankelijk van de schrijfbehoefte en de groepsamenstelling bepalen we in het kennismakingsgesprek de contouren en doelstelling van het programma.

Schrijven op je werk
Als je op je werk de enige bent die beter wil leren schrijven, of als je een zelfstandige bent die worstelt met webteksten en persberichten, heb je beslist baat bij individuele begeleiding. Je hebt les op afspraak. Ook creatief schrijven is onderdeel van de begeleiding. Je kunt op ieder gewenst moment beginnen.
Meer informatie vind je via het tabblad kosten.

Schrijven voor scholen
Lessen vinden plaats in uw school. De groep kan bestaan uit leerlingen die zich specifiek interesseren voor creatief schrijven of uit klassen die dit onderdeel krijgen aangeboden als  aanvulling op hun normale lesprogramma. In een kennismakingsgesprek bepalen we de doelen en het onderwerp van het programma.

Schrijver voor een dag
De lessen vinden plaats op een externe locatie. Een dag, 6 uur creatief schrijven, teambuilden. Het is niet altijd de chef die het beste schrijft. Na zo'n dag is er meestal voldoende materiaal om een bijzondere uitgave van het personeelsblad te vullen.