Logo Schrijversvakschool groningen

Om goed te schrijven heb je talent nodig. Om dat talent te ontwikkelen heb je techniek nodig. En techniek kun je trainen. In de kennismakingsles ervaar je wat die training oplevert. Schrijversvakschool Groningen organiseert regelmatig kennismakingslessen in Groningen, Deventer en Zwolle en tegenwoordig, als het nodig is, ook online. Er is tijd om vragen over de school te beantwoorden en je kunt je werk insturen voor een persoonlijk advies.

Of de kennismakingslessen in juni op de leslocaties plaatsvinden, is de vraag. Zoom is het alternatief. U krijgt daar bijtijds bericht over. Meedoen is gratis. Reserveren via 06 14771011 of via de links hieronder.
De lessen duren ongeveer twee├źneenhalf uur.

Je kunt een les volgen op:

  • vrijdag 4 juni 2021 om 14.00 uur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • dinsdag 8 juni 2021 om 19.00 uur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • donderdag 10 juni 2021 om 19.00 uur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • zaterdag 19 juni 2021 om 14.00 uur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Ter voorbereiding op de kennismakingsles is naast deze website de studiegids een goede bron.

 

Kennismakingsles Thuisschrijvers