Logo Schrijversvakschool groningen

Om goed te schrijven heb je talent nodig. Om dat talent te ontwikkelen heb je techniek nodig. En techniek kun je trainen. In de kennismakingsles ervaar je wat die training oplevert. Schrijversvakschool Groningen organiseert regelmatig kennismakingslessen in Groningen, Leeuwarden, Deventer en Zwolle en tegenwoordig, als het nodig is, ook online. Er is tijd om vragen over de school te stellen en je kunt je werk insturen voor advies.

Het ziet ernaar uit dat de kennismakingslessen in juni op de leslocaties plaatsvinden. Mocht dat toch niet het geval zijn, dan is Zoom het alternatief. Je krijgt daarover bijtijds bericht.
Bovendien is er een kennismakingsles voor wie niet in de klas wil of kan meedoen. De lessen zijn gratis en duren ongeveer twee├źnhalf uur. Reserveren via 06 14771011 of via de links hieronder.

 

Je kunt lessen volgen op:

  • woensdag 25 augustus 2021 om 19.00 uur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • donderdag 26 augustus 2021 om 19.00 uur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • vrijdag 27 augustus 2021 om 14.00 uur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • zaterdag 28 augustus 2021 om 14.00 uur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • maandag 30 augustus 2021 om 19.00 uur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Ter voorbereiding op de kennismakingsles is naast deze website de studiegids een goede bron.
 

Headerfoto