Logo Schrijversvakschool groningen

Om goed te schrijven heb je talent nodig. Om dat talent te ontwikkelen heb je techniek nodig. En techniek kun je trainen. In de kennismakingsles ervaar je wat die training oplevert. Schrijversvakschool Groningen organiseert regelmatig kennismakingslessen in Groningen, Deventer en Zwolle en tegenwoordig, als het nodig is, ook online. Er is tijd om vragen over de school te beantwoorden en je kunt je werk insturen voor een persoonlijk advies.

Alle kennismakingslessen in januari zijn online, via Zoom. Meedoen is gratis. Reserveren via 06 14771011 of via de links hieronder.
Je kunt een les volgen op

  • donderdag 21 januari 2021 om 19.00 uur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • vrijdag 22 januari 2021 om 14.00 uur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • dinsdag 26 januari 2021 om 19.00 uur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • zaterdag 30 januari 2021 om 14.00 uur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De lessen duren ongeveer twee├źneenhalf uur.

Ter voorbereiding op de kennismakingsles is naast deze website de studiegids een goede bron.

 

Kennismakingsles Thuisschrijvers